Hem Om oss Service Sortiment Marknad Erbjudande

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi finns här för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er investering, om det så gäller förebyggande underhåll av en pump eller utföra service på samtliga processvakuumsystem i er produktion. Vi utför underhåll i våra auktoriserade servicelokaler alternativt på plats hos er. Vi erbjuder även läcksökning, tekniskrådgivning och utbildning.

Vi skriver gärna serviceavtal vilket ger oss en bättre inblick i er produktion. Detta i sin tur bidrar till att vi i ett tidigt skede kan förhindra onödiga produktionsstop. Vi har även utbytessystem av vakuumpumpar samt rekonditionerade pumpar i lager för att minimera stillestånd.

Många industrier har sina vakuumsystem igång 24 timmar om dygnet. Vi blir ofta involverade i förfrågningar om uppgraderingar av processvakuumsystem. Vi utför uppgraderingar från mekaniskalösningar till att utveckla och skriva programvara för styrning samt övervaka hela produktioner.

Att använda orginalreservdelar till sin Edwards utrustning bidrar till att säkerställa driften. Advanced Vacuum är auktoriserade att utföra underhåll på samtliga Edwards produkter. Vi använder bara Edwards originaldelar och lämnar garantier på de jobb vi åtar oss.

Vi utför även underhåll på andra pumpfabrikat. Precision Plus är ett företag som tillhandahåller reservdelar från alla väletablerade pumptillverkare. Vi har konkurrenskraftiga priser på både servicekit, filter samt reservdelar. Vi har ett stort urval av servicekit i vårt lager för att kunna bistå med korta servicestop och snabba leveranser.

Ni kan nå oss på: info@advancedvacuum.se

Kontorstid 8:00-17:00 Tel: 0046 40534070

Efter kontorstid: Tel: 0046 709317355

Advanced Vacuum är auktoriserade att utföra underhåll på samtliga Edwards produkter. Vi använder bara Edwards originaldelar och lämnar garanti på de jobb vi åtar oss.

Advanced Vacuum Distribution AB

Järngatan 12

234 35 Lomma

email: Info@advancedvacuum.se

Tel: 0046 40534070

Fax: 0046 40411318

 

 

Service exchange

 

Utbytessystem är något som blir allt vanligare. På grund av sin produktivitet har inte alla våra kunder tid att skicka sin utrustning på service. Vi skickar då en identisk rekonditionerad pump så att våra kunder inte ska förlora dyrbar tid. Utbytessystemet används oftast på turbopumpar samt processpumpar. Garantitiden kan variera beroende av pumpmodell.

                                                                               

              Service avtal

Vi har ett nära samarbete med ett flertal kunder där vi tar över det löpande underhållet. Då vi kan erbjuda låne pumpar under tiden vi utför underhåll blir det enklare för våra kunder att minimera produktionsstop. Underhåll brukar ta plats hos kund för att kunna säkerställa utrustningen i sin rätta miljö. Men vi har även kunder som skickar utrustning till oss enligt schema. Detta gör det lättare för företag att planera driftstop och därmed undvika oförutsedda kostnader.

          Läcksökning

 

Vi utför även helium-läcksökning. För att hitta läckor och säkerställa att något är riktigt tät är heliumläcksökning ett måste. Det är inte alla applikationer man kräver helium läcksökning. Hör gärna av er om ni har några frågor.  

 

 

 

 

 

 

PL.jpg

Vi utför underhåll på samtliga pumpfabrikat. Precision Plus är ett företag som tillhandahåller reservdelar från alla väletablerade pumptillverkare. Vi har konkurrenskraftiga priser på både servicekit, filter samt reservdelar. Vi tillhandahåller ett stort urval servicekit i vårt lager för att kunna bistå med korta servicestop och snabba leveranser.