Hem Om oss Service Sortiment Marknad Erbjudande

 

 

 

 

 

 

 

Advanced Vacuum grundades 1993. Vi började som en serviceorganisation som erbjöd underhåll och uppgraderingar av vakuum och tunnfilmsutrustningar. Under åren som gått har vi byggt upp ett nära samarbete med världsledande företag som vi idag är distributörer för. Leverantörer som Edwards, Advanced Energy, Nor-Cal och Entegris för att nämna några. Idag  har vi kunder i samtliga branscher från kemi-, process-, tung-, läkemedels-, halvledareindustri, forskning & utveckling. Vi har även nära samarbete med universitet och sjukhus. På vår auktoriserad serviceavdelning utför vi underhåll av samtliga typer av vakuumpumpar och utrustningar. Detta kan ske på plats hos våra kunder eller vi vår verkstad.

Advanced Vacuum konstruerar och levererar även nyckelfärdiga lösningar och system. Uppgraderingar av befintliga vakuumsystem är ett segment som ökar år från år. Sedan 2004 har vi även utvecklat plasmasystem (RIE,ICP, PECVD, PVD) som används för forskning & utveckling och för avancerad felanalys. Vi levererar system till välkända företag inom halvledarindustrin och universitet världen över. Vår långa erfarenhet i kombination med ett komplett sortiment av produkter och lösningar, är vi idag en ledande aktör inom vår branch.

I mars 2011 blev vi majoritets förvärvade av det amerikanska företaget Plasma-Therm. Det var ett logiskt steg i Advanced Vacuum´s historia och utveckling. I november 2012 delade vi upp Advanced Vacuum i två bolag. Där ett bolag Advanced Vacuum Distribution fokuserar på distribution och service och det andra bolaget Advanced Vacuum Systems fokuserar på byggnation och utveckling av ovan nämnda system. Samt tillverkar nyckelfärdiga- vakuumsystem för rymdsimulering. För att läsa mer om Advanced Vacuum Systems >>>

 

Ni kan nå oss på: info@advancedvacuum.se

Kontorstid 8:00-17:00: Tel: 0046 40534070

Efter kontorstid: Tel: 0046 709317355

 

Advanced Vacuum Distribution AB

Järngatan 12

234 35 Lomma

email: Info@advancedvacuum.se

Tel: 0046 40534070

Fax: 0046 40411318